Naglar prislista

Naglar prislista

Naglar Stockholm prislista 2020!

Gellack naglar prislista

Gellack naglar prislista / Permanent Lackning naglar
Borttagning av Gellack + Ny Fransk 699,00 kr
Borttagning av Gellack + NY Gellack599,00 kr
Gel polish – Gellack klassisk Manikyr399,00 kr
Gellack – klassisk manikyr med fransk550,00 kr

Konstmaterial naglar prislista

Konstmaterial naglar (Akryl, Silke, Glasfiber, Gelé)

Borttagning av gammalt Akryl + Nytt förlängning Akryl naglar850,00 kr
Borttagning av konstmaterial naglar399,00 kr
Dip powder naglar – Dipping powder (förstärkning på naturliga naglar499,00 kr
En nagel – Borttagning + Ny förlängning200,00 kr
En nagel – Förlängning Naturell/Clear120,00 kr
Nagelförlängning Akryl + Permanent fransk/Vit+Rosa699,00 kr
Nagelförlängning Akryl Naturell599,00 kr
Nagelförlängning Gele + Permanent fransk/ Vit + Rosa799,00 kr
Nagelförlängning Gele Naturell699,00 kr
Återbesök Akryl + Lackning med en färg efter 2-5 veckor499,00 kr
Återbesök Akryl Naturell efter 2-5 veckor449,00 kr
Återbesök Gele + Lackning med en färg efter 2-5 veckor599,00 kr
Återbesök Gele Naturell efter 2-5 veckor / Rebalansering549,00 kr

Pedikyr/Fotvård prislista

Pedikyr/Fotvård
Pedikyr Klassisk med fotpeeling 399,00 kr
Pedikyr Klassisk + fransk lackning499,00 kr
Pedikyr Spa ”Foot Facial”599,00 kr
Pedikyr Spa + Fransk lackning650,00 kr
Fotpeeling ingår på alla pedikyr behandling utan extra kostnad!
Pedikyr Bortt + NY permanent lackning på fötter799,00 kr
Pedikyr Borttagning + Pedikyr klassisk749,00 kr
Pedikyr Permanent lack/Fransk ”Forever french”599,00 kr

För närvarande tidsbokning av nagelbehandlingar, nagelförlängning och nagelförstärkning. Akrylnaglar, gelenaglar, gellack, glasfiber naglar, silke naglar, manikyr och pedikyr. klicka på Boka tid

Boka tid

Naglar Stockholm – Nagelsalong 

Till att börja med vi välkomnar alla gamla och nya kunder till våran ny öppnade nagelsalong i PK-Huset (nedre plan) och webbutik. Får din bästa nagelglitter.
Våra kunder är viktigast av allt och därför vi hoppas att ni kommer vara nöjda, är det något ni undrar över snälla tveka inte att ringa eller mejla, vi svarar gärna på era frågor.
Så på grund av att våra webbutik www.naglarstockholm.se som ni kan se är öppet hela dygnet och därför att beställa kan inte bli enklare.
Men om ni behöver hjälp är ni alltid välkomna att ta kontakt med oss.
Klicka dig vidare här! Eller klicka här för att Boka tid!
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och naglar-behandlingar.

Nagelbehandlingar – Nagellack

Kommer gellack & andra UV-härdad material skada mina naglar?

Nej! En gellack eller gel manikyr ska aldrig skada dina naturliga naglar. När det gäller dessa nagelbehandlingar, vi filar försiktigt på era naturliga naglar med korrekt applicering och borttagning bör dina naglar förbli i samma skick som du började med. Vissa kunder kanske märker vita fläckar på naglarna ibland; detta beror på torrhet. För att bekämpa detta, applicera regelbundet en nagelband olja eller balsam på dina naglar. Vi på Naglar Stockholm rekommenderar Nail-Food Olja. Detta är en utmärkt praxis att upprätthålla friska flexibla naglar året runt!

UV-lampa – Vanliga frågor!

Kommer en UV-lampa att solbränna mina händer och / eller orsaka åldrande?

Nej! och nej! Tre vetenskapliga experter minskade nyligen denna myt genom att genomföra en studie för att mäta mängden UVA- och UVB-exponering som du får från en genomsnittlig UV-manikyr. Här är fakta: Om du hade en manikyr varannan vecka, motsvarar mängden UVB (brännskada) exponering ytterligare 4-6 minuter i solen och mängden UVA (ålder) exponering? Ytterligare 2 minuter. Du är mer utsatt för UV-exponering under din lunchpaus utanför eller på din bilresa till jobbet än du är under din gellack manikyr.

Aceton – Vanliga frågor!

Kommer aceton skada mina naglar?

Ja! Aceton är SKADLIGT för dina naglar eller din hud. Eftersom Aceton är faktiskt uttorkande för naglarna. Det finns många ”icke-aceton” nagellacks borttagningsmedel på marknaden som är friskare att användas på dina naglar till skillnad från Aceton. Eftersom Aceton är ett lösningsmedel den kan tillfälligt torka och skiva dina naglar. Efter användning återställs fukt enkelt med en nagelband olja eller balsam (se rekommendationerna ovan).

Graviditet – Vanliga frågor!

Är det säkert att fortsätta manikyr och pedikyr genom min graviditet?

Ja. Det finns INGEN bevis som antyder att någon produkt som används under en manikyr (UV, akryl eller på annat sätt) är skadlig för modern eller fostret. En läkare som annars kommer att råda dig hänvisar till sanitära problem som uppstår från salonger och spa som inte desinficerar sina redskap korrekt, använder lämpliga nagelprodukter eller upprätthåller en ren och väl ventilerad atmosfär. För att lindra din rädsla, se vår nästa Vanliga Frågor.

Manikyrverktyg – Vanliga frågor!

Hur desinficerar du dina manikyrverktyg / upprätthåller en sanitär miljö?

Vi i Naglar Stockholm
Nagelsalong och SPA i PK-Huset i Stockholm, tar din hälsa mycket på allvar. Vi desinficerar endast med de föreskrivna metoderna. Även efter en grundlig skrubba med tvål och vatten desinficeras alla använda redskap och rostfria handfat i tio minuter; redskapen i 70% alkohol och bassängerna med en 10% blekmedel- och vattenlösning. Under våra växttjänster använder vi träspatlar och ALDRIG återanvänder dem. Våra spa-handdukar byts ut mellan kunderna och tvättas med blekmedel. Vår miljö är väl ventilerad och städad många gånger under dagen och alltid mellan kunder. Vi är stolta över vår obefläckade spa-atmosfär och det är vårt nöje att ge dig behandlingar som inte bara är fantastiska och långvariga utan också säkra. Koppla av; du är i goda händer.

Är SNS bra för dina naglar?

Så få som åtta besök på en nagelsalong med hjälp av UV-ljus kan orsaka hudskador. Även SNS är  bättre  för dina naglar än akryl eller shellack, är det inte all-around bra för dem heller.

Även om ingen UV- eller LED-ljus och mindre arkivering av den naturliga nageln är involverad, SNS naglar kräver fortfarande en gelbas och täckfärg, som kan vara skadligt för naglar. Det är också viktigt att besöka en utbildad spik tekniker för att säkerställa minimal risk för infektion och andra hud frågor.

Hur länge de finns kvar och hur du tar bort SNS naglar?

SNS naglar kan pågå i upp till fyra veckor, men dina naglar kommer sannolikt att växa ut innan. Du kan behöva gå in för en touch-up runt två eller tre veckors märket. Annars kan du välja att ta bort resten av SNS pulver.

SNS kan avlägsnas med eller utan aceton. Medan aceton är den mest effektiva metoden, kan det irritera och torka ut huden. Du kan använda aceton fria nagellacksremover om du föredrar.

Försök aldrig att lossna dina SNS naglar, eftersom det kan ta bort det översta lagret av dina naturliga naglar – vilket får dem att bli sköra och paus. Ett annat alternativ är att gå till din lokala nagelsalongen ha dina SNS naglar bort professionellt.

Dip powder funkar som förstärkning på dina naturliga naglar och på nagelförlängning och är dessutom enkel att lösas upp och kräver ingen påfrestning på dina naturliga naglar.

Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida!

Först av allt, vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment
köp din nagelglitter på nätet nu!
Så på grund av att Naglar Stockholm är öppet hela dygnet. Därför att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och nagelbehandlingar gelenaglar – akrylnaglar.
Köpa naglar online

Nagelbehandlingar Gelenaglar

Till att börja med vi välkomnar alla gamla och nya kunder till våran ny öppnade nagelsalong i PK-Huset (nedre plan) och webbutik. Får din bästa nagelglitter.
Våra kunder är viktigast av allt och därför
Vi hoppas att ni kommer vara nöjda, är det något ni undrar över snälla tveka inte att ringa eller mejla, vi svarar gärna på era frågor. Så på grund av att våra webbutik ww.naglarstockholm.se som ni kan se är öppet hela dygnet och därför att beställa kan inte bli enklare.
Men om ni behöver hjälp är ni alltid välkomna att ta kontakt med oss.
Klicka dig vidare här! Eller klicka här för att Boka tid!

Boka tid

Nagelsalong mitt i Stockholm city

Vi på www.naglarstockholm.se levererar kvalitet, därför vi eftersträvar alltid efter kundens önskemål och behov. uppdaterar våra kunskap med de senaste och modernaste trenderna inom nagel branschen. Vi se till att kunden är nöjd och stolt över att visa sina händer, hjälper nagelbitare att få vackrare naglar,utför alltid de hållbaraste naturella naglar.

Nagelprodukter!

Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida!

Till att börja med vi välkomnar alla gamla och nya kunder till våran ny öppnade nagelsalong i PK-Huset (nedre plan) och webbutik. Får din bästa nagelprodukter.. Våra kunder är viktigast av allt och därför vi hoppas att ni kommer vara nöjda, är det något ni undrar över snälla tveka inte att ringa eller mejla, vi svarar gärna på era frågor. Så på grund av att våra webbutik ww.naglarstockholm.se
Som ni kan se är öppet hela dygnet och därför att beställa kan inte bli enklare.

Men om ni behöver hjälp är ni alltid välkomna att ta kontakt med oss.
Klicka dig vidare här! Eller klicka här för att Boka tid!

SCRATCH NAIL FOOD® är en ren naturprodukt, framställd av kallpressade sesamfrön, s.k.jungfruolja. Den innehåller även Myrrah och Lavendel

Scratch Nail Food är en småmolekylig olja och kan därmed lätt penetrera överhuden (epidermis) och på så vis skapa en djupgående verkan.

Scratch Nail Food är en produkt som passar alla naglar – naturella, konstgjorda och lackade. Den gör nageln stark och elastisk så att den klarar smällar och ej går av så lätt utan istället böjer sig, en hård nagel däremot går mycket lätt av när man slår i den.

Nyheter

För närvarande vi har inte fransförlängning och en stor efterfråga om fransförlängning har förekommit av våra kunder, så för detta ändamål vi ska ordna denna tjänsten så snart som möjligt inom dem närmaste veckorna.

Varmt välkommen till våran uppdaterad hemsida!

Först av allt, Vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment
köp din nagelglitter på nätet nu!
Så på grund av att Naglar Stockholm är öppet hela dygnet. Att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och naglar-behandlingar! Köp naglar online

 Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida!
Först av allt, vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment
köp din nagelglitter på nätet nu!
Så på grund av att Naglar Stockholm är öppet hela dygnet. Att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och naglar-behandlingar!

Naglar Stockholm

välkomnar alla gamla och nya kunder till våran salong och webbutik viktigast av allt och därför : 
Vi hoppas ni kommer vara nöjda, är det något ni undrar över snälla tveka inte att ringa eller mejla och vi svarar gärna på era frågor.
Men om du behöver hjälp är du alltid välkommen att ta kontakt med oss.
Klicka dig vidare här!

Naglar Stockholm – Nagelsalong 

Till att börja med vi välkomnar alla gamla och nya kunder till våran ny öppnade nagelsalong i PK-Huset (nedre plan) och webbutik. Får din bästa nagelglitter.
Våra kunder är viktigast av allt och därför vi hoppas att ni kommer vara nöjda, är det något ni undrar över snälla tveka inte att ringa eller mejla, vi svarar gärna på era frågor.
Så på grund av att våra webbutik www.naglarstockholm.se som ni kan se är öppet hela dygnet och därför att beställa kan inte bli enklare.
Men om ni behöver hjälp är ni alltid välkomna att ta kontakt med oss.
Klicka dig vidare här! Eller klicka här för att Boka tid!
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och naglar-behandlingar.

Nyheter

För närvarande vi har inte fransförlängning och en stor efterfråga om fransförlängning har förekommit av våra kunder, så för detta ändamål vi ska ordna denna tjänsten så snart som möjligt inom dem närmaste veckorna.

Klicka dig vidare här!

Varmt välkommen till våran uppdaterad hemsida!

Först av allt, Vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment
köp din nagelglitter på nätet nu!
Så på grund av att Naglar Stockholm är öppet hela dygnet. Att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och naglar-behandlingar! Köp naglar online

 Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida!
Först av allt, vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment
köp din nagelglitter på nätet nu!
Så på grund av att Naglar Stockholm är öppet hela dygnet. Att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och naglar-behandlingar!

Naglar Stockholm

välkomnar alla gamla och nya kunder till våran salong och webbutik viktigast av allt och därför : 
Vi hoppas ni kommer vara nöjda, är det något ni undrar över snälla tveka inte att ringa eller mejla och vi svarar gärna på era frågor.
Men om du behöver hjälp är du alltid välkommen att ta kontakt med oss.
Klicka dig vidare här!

Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida!

Först av allt, vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment
köp din nagelglitter på nätet nu!
Så på grund av att Naglar Stockholm är öppet hela dygnet. Att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och naglar-behandlingar!

Nyheter

För närvarande vi har inte fransförlängning och en stor efterfråga om fransförlängning har förekommit av våra kunder, så för detta ändamål vi ska ordna denna tjänsten så snart som möjligt inom dem närmaste veckorna.

Klicka dig vidare här!

Varmt välkommen till våran uppdaterad hemsida!

Först av allt, Vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment
köp din nagelglitter på nätet nu!
Så på grund av att Naglar Stockholm är öppet hela dygnet. Att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och naglar-behandlingar! Köp naglar online

 Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida!
Först av allt, vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment
köp din nagelglitter på nätet nu!
Så på grund av att Naglar Stockholm är öppet hela dygnet. Att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och naglar-behandlingar!

Naglar Stockholm

välkomnar alla gamla och nya kunder till våran salong och webbutik viktigast av allt och därför : 
Vi hoppas ni kommer vara nöjda, är det något ni undrar över snälla tveka inte att ringa eller mejla och vi svarar gärna på era frågor.
Men om du behöver hjälp är du alltid välkommen att ta kontakt med oss.
Klicka dig vidare här!

Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida!

Först av allt, vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment
köp din nagelglitter på nätet nu!
Så på grund av att Naglar Stockholm är öppet hela dygnet. Att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och naglar-behandlingar!

Nagelprodukter!

Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida!

Till att börja med vi välkomnar alla gamla och nya kunder till våran ny öppnade nagelsalong i PK-Huset (nedre plan) och webbutik. Får din bästa nagelprodukter.. Våra kunder är viktigast av allt och därför vi hoppas att ni kommer vara nöjda, är det något ni undrar över snälla tveka inte att ringa eller mejla, vi svarar gärna på era frågor. Så på grund av att våra webbutik ww.naglarstockholm.se
Som ni kan se är öppet hela dygnet och därför att beställa kan inte bli enklare.

Men om ni behöver hjälp är ni alltid välkomna att ta kontakt med oss.
Klicka dig vidare här! Eller klicka här för att Boka tid!

Nyheter

För närvarande vi har inte fransförlängning och en stor efterfråga om fransförlängning har förekommit av våra kunder, så för detta ändamål vi ska ordna denna tjänsten så snart som möjligt inom dem närmaste veckorna.

Klicka dig vidare här!

Varmt välkommen till våran uppdaterad hemsida!

Först av allt, Vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment
köp din nagelglitter på nätet nu!
Så på grund av att Naglar Stockholm är öppet hela dygnet. Att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och naglar-behandlingar! Köp naglar online

 Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida!
Först av allt, vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment
köp din nagelglitter på nätet nu!
Så på grund av att Naglar Stockholm är öppet hela dygnet. Att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och naglar-behandlingar!

Naglar Stockholm

välkomnar alla gamla och nya kunder till våran salong och webbutik viktigast av allt och därför : 
Vi hoppas ni kommer vara nöjda, är det något ni undrar över snälla tveka inte att ringa eller mejla och vi svarar gärna på era frågor.
Men om du behöver hjälp är du alltid välkommen att ta kontakt med oss.
Klicka dig vidare här!

Nyheter

För närvarande vi har inte fransförlängning och en stor efterfråga om fransförlängning har förekommit av våra kunder, så för detta ändamål vi ska ordna denna tjänsten så snart som möjligt inom dem närmaste veckorna.

Klicka dig vidare här!

Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida!

Först av allt, vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment
köp din nagelglitter på nätet nu!
Så på grund av att Naglar Stockholm är öppet hela dygnet. Att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och naglar-behandlingar!

Nagelprodukter!

Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida!

Till att börja med vi välkomnar alla gamla och nya kunder till våran ny öppnade nagelsalong i PK-Huset (nedre plan) och webbutik. Får din bästa nagelprodukter.. Våra kunder är viktigast av allt och därför vi hoppas att ni kommer vara nöjda, är det något ni undrar över snälla tveka inte att ringa eller mejla, vi svarar gärna på era frågor. Så på grund av att våra webbutik ww.naglarstockholm.se
Som ni kan se är öppet hela dygnet och därför att beställa kan inte bli enklare.

Men om ni behöver hjälp är ni alltid välkomna att ta kontakt med oss.
Klicka dig vidare här! Eller klicka här för att Boka tid!

Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida!

Först av allt, vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment
köp din nagelglitter på nätet nu!
Så på grund av att Naglar Stockholm är öppet hela dygnet. Därför att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och nagelbehandlingar gelenaglar – akrylnaglar – Naglar Stockholm!
Köpa naglar online

För närvarande vi har inte fransförlängning och en stor efterfråga om fransförlängning har förekommit av våra kunder, så för detta ändamål vi ska ordna denna tjänsten så snart som möjligt inom dem närmaste veckorna.

Nagelbehandlingar Gelenaglar – Naglar Stockholm

Till att börja med vi välkomnar alla gamla och nya kunder till våran ny öppnade nagelsalong i PK-Huset (nedre plan) och webbutik. Får din bästa nagelglitter.
Våra kunder är viktigast av allt och därför
Vi hoppas att ni kommer vara nöjda, är det något ni undrar över snälla tveka inte att ringa eller mejla, vi svarar gärna på era frågor. Så på grund av att våra webbutik ww.naglarstockholm.se som ni kan se är öppet hela dygnet och därför att beställa kan inte bli enklare.
Men om ni behöver hjälp är ni alltid välkomna att ta kontakt med oss.
Klicka dig vidare här! Eller klicka här för att Boka tid!

Boka tid

Vi på www.naglarstockholm.se levererar kvalitet, därför vi eftersträvar alltid efter kundens önskemål och behov. uppdaterar våra kunskap med de senaste och modernaste trenderna inom nagel branschen. Vi se till att kunden är nöjd och stolt över att visa sina händer, hjälper nagelbitare att få vackrare naglar,utför alltid de hållbaraste naturella naglar.

Nyheter

För närvarande vi har inte fransförlängning och en stor efterfråga om fransförlängning har förekommit av våra kunder, så för detta ändamål vi ska ordna denna tjänsten så snart som möjligt inom dem närmaste veckorna.

Klicka dig vidare här!

Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida!

Först av allt, vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment
köp din nagelglitter på nätet nu!
Så på grund av att Naglar Stockholm är öppet hela dygnet. Därför att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och nagelbehandlingar gelenaglar – akrylnaglar – Naglar Stockholm!
Köpa naglar online

För närvarande vi har inte fransförlängning och en stor efterfråga om fransförlängning har förekommit av våra kunder, så för detta ändamål vi ska ordna denna tjänsten så snart som möjligt inom dem närmaste veckorna .

Nagelbehandlingar Gelenaglar – Naglar Stockholm

Till att börja med vi välkomnar alla gamla och nya kunder till våran ny öppnade nagelsalong i PK-Huset (nedre plan) och webbutik. Får din bästa nagelglitter.
Våra kunder är viktigast av allt och därför
Vi hoppas att ni kommer vara nöjda, är det något ni undrar över snälla tveka inte att ringa eller mejla, vi svarar gärna på era frågor. Så på grund av att våra webbutik ww.naglarstockholm.se som ni kan se är öppet hela dygnet och därför att beställa kan inte bli enklare.
Men om ni behöver hjälp är ni alltid välkomna att ta kontakt med oss.
Klicka dig vidare här! Eller klicka här för att Boka tid!

Boka tid

Vi på www.naglarstockholm.se levererar kvalitet, därför vi eftersträvar alltid efter kundens önskemål och behov. uppdaterar våra kunskap med de senaste och modernaste trenderna inom nagel branschen. Vi se till att kunden är nöjd och stolt över att visa sina händer, hjälper nagelbitare att få vackrare naglar,utför alltid de hållbaraste naturella naglar.

Köp nagelprodukter på nätet

SCRATCH NAIL FOOD® är en ren naturprodukt, framställd av kallpressade sesamfrön, s.k.jungfruolja. Den innehåller även Myrrah och Lavendel

Scratch Nail Food är en småmolekylig olja och kan därmed lätt penetrera överhuden (epidermis) och på så vis skapa en djupgående verkan.

Scratch Nail Food är en produkt som passar alla naglar – naturella, konstgjorda och lackade. Den gör nageln stark och elastisk så att den klarar smällar och ej går av så lätt utan istället böjer sig, en hård nagel däremot går mycket lätt av när man slår i den.

Ta också hjälp av säljaren/nagelterapeuten för köp av nagelprodukter (se länk här). kontakta oss
( För mer nagelprodukter och bilder, se här nedan för olika märken och priser).

Nyheter

För närvarande vi har inte fransförlängning och en stor efterfråga om fransförlängning har förekommit av våra kunder, så för detta ändamål vi ska ordna denna tjänsten så snart som möjligt inom dem närmaste veckorna.

Klicka dig vidare här!