Akrylnaglar Stockholm

Akrylnaglar – Naglar Stockholm Nagelbehandlingar och priser

Akrylnaglar – Naglar Stockholm
För priser av nagelbehandlingar akrylnaglar , klicka på Boka tid

Boka tid

Akrylnaglar – Naglar Stockholm

Vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment. köp din nagelglitter på nätet idag! Återigen vi guidar dig hur du kan använda glittret. Som nagelexpert och skribent i Wellnes Lifestyle Skönhetsmagasin tips och råd om naglar – nagelbehandlingar. Får ni allt stöd från mig så att du lyckas med produkterna. Så på grund av att våra webbutik ww.naglarstockholm.se som ni kan se är öppet hela dygnet och därför att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och naglar-behandlingar.

För närvarande vi har inte fransförlängning och en stor efterfråga om fransförlängning har förekommit av våra kunder, så för detta ändamål vi ska ordna denna tjänsten så snart som möjligt inom dem närmaste veckorna .

Nagelbehandlingar – Nagellack

Kommer gellack & andra UV-härdad material skada mina naglar?

Nej! En gellack eller gel manikyr ska aldrig skada dina naturliga naglar. När det gäller dessa nagelbehandlingar, vi filar försiktigt på era naturliga naglar med korrekt applicering och borttagning bör dina naglar förbli i samma skick som du började med. Vissa kunder kanske märker vita fläckar på naglarna ibland; detta beror på torrhet. För att bekämpa detta, applicera regelbundet en nagelband olja eller balsam på dina naglar. Vi på Naglar Stockholm rekommenderar Nail-Food Olja. Detta är en utmärkt praxis att upprätthålla friska flexibla naglar året runt!

UV-lampa – Vanliga frågor!

Kommer en UV-lampa att solbränna mina händer och / eller orsaka åldrande?

Nej! och nej! Tre vetenskapliga experter minskade nyligen denna myt genom att genomföra en studie för att mäta mängden UVA- och UVB-exponering som du får från en genomsnittlig UV-manikyr. Här är fakta: Om du hade en manikyr varannan vecka, motsvarar mängden UVB (brännskada) exponering ytterligare 4-6 minuter i solen och mängden UVA (ålder) exponering? Ytterligare 2 minuter. Du är mer utsatt för UV-exponering under din lunchpaus utanför eller på din bilresa till jobbet än du är under din gellack manikyr.

Aceton – Vanliga frågor!

Kommer aceton skada mina naglar?

Ja! Aceton är SKADLIGT för dina naglar eller din hud. Eftersom Aceton är faktiskt uttorkande för naglarna. Det finns många ”icke-aceton” nagellacks borttagningsmedel på marknaden som är friskare att användas på dina naglar till skillnad från Aceton. Eftersom Aceton är ett lösningsmedel den kan tillfälligt torka och skiva dina naglar. Efter användning återställs fukt enkelt med en nagelband olja eller balsam (se rekommendationerna ovan).

Graviditet – Vanliga frågor!

Är det säkert att fortsätta manikyr och pedikyr genom min graviditet?

Ja. Det finns INGEN bevis som antyder att någon produkt som används under en manikyr (UV, akryl eller på annat sätt) är skadlig för modern eller fostret. En läkare som annars kommer att råda dig hänvisar till sanitära problem som uppstår från salonger och spa som inte desinficerar sina redskap korrekt, använder lämpliga nagelprodukter eller upprätthåller en ren och väl ventilerad atmosfär. För att lindra din rädsla, se vår nästa Vanliga Frågor:

Manikyrverktyg – Vanliga frågor!

Hur desinficerar du dina manikyrverktyg / upprätthåller en sanitär miljö?

Vi i Naglar Stockholm
Nagelsalong och SPA i PK-Huset i Stockholm, tar din hälsa mycket på allvar. Vi desinficerar endast med de föreskrivna metoderna. Även efter en grundlig skrubba med tvål och vatten desinficeras alla använda redskap och rostfria handfat i tio minuter; redskapen i 70% alkohol och bassängerna med en 10% blekmedel- och vattenlösning. Under våra växttjänster använder vi träspatlar och ALDRIG återanvänder dem. Våra spa-handdukar byts ut mellan kunderna och tvättas med blekmedel. Vår miljö är väl ventilerad och städad många gånger under dagen och alltid mellan kunder. Vi är stolta över vår obefläckade spa-atmosfär och det är vårt nöje att ge dig behandlingar som inte bara är fantastiska och långvariga utan också säkra. Koppla av; du är i goda händer.

Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida!

Först av allt, vi jobbar aktivt för att bredda och komplettera vårt sortiment
köp din nagelglitter på nätet nu!
Så på grund av att Naglar Stockholm är öppet hela dygnet. Därför att beställa kan inte bli enklare.
Klicka här för mer bilder på naglar, nagelglitter-produkt och nagelbehandlingar gelenaglar – akrylnaglar – Naglar Stockholm!
Köpa naglar online

För närvarande vi har inte fransförlängning och en stor efterfråga om fransförlängning har förekommit av våra kunder, så för detta ändamål vi ska ordna denna tjänsten så snart som möjligt inom dem närmaste veckorna .

Nagelbehandlingar Gelenaglar – Naglar Stockholm

Till att börja med vi välkomnar alla gamla och nya kunder till våran ny öppnade nagelsalong i PK-Huset (nedre plan) och webbutik. Får din bästa nagelglitter.
Våra kunder är viktigast av allt och därför
Vi hoppas att ni kommer vara nöjda, är det något ni undrar över snälla tveka inte att ringa eller mejla, vi svarar gärna på era frågor. Så på grund av att våra webbutik ww.naglarstockholm.se som ni kan se är öppet hela dygnet och därför att beställa kan inte bli enklare.
Men om ni behöver hjälp är ni alltid välkomna att ta kontakt med oss.
Klicka dig vidare här! Eller klicka här för att Boka tid!

Boka tid

Vi på www.naglarstockholm.se levererar kvalitet, därför vi eftersträvar alltid efter kundens önskemål och behov. uppdaterar våra kunskap med de senaste och modernaste trenderna inom nagel branschen. Vi se till att kunden är nöjd och stolt över att visa sina händer, hjälper nagelbitare att få vackrare naglar,utför alltid de hållbaraste naturella naglar.

Nyheter

För närvarande vi har inte fransförlängning och en stor efterfråga om fransförlängning har förekommit av våra kunder, så för detta ändamål vi ska ordna denna tjänsten så snart som möjligt inom dem närmaste veckorna .

Klicka dig vidare här!